Sami

Ehdottomasti in! Vartin höynät ja saunailta? on lyömätön konsepti!

Aleksi

Katoin samaa, vartti riittänee tuossa kohtaa, niin ei tule turhia loukkaantumisia. In!

Aleksi

Ensi kauden vastustajat ovat nyt selvillä. Liryn lisäksi Kaakon Nelosessa ensi kaudella pelaa seuraavat joukkueet. HaPK/2 (Hamina), FC Atomit (Loviisa), FC LaPa (Lappeenranta), KoPa (Lemi), KPonsi (Koria), KuP (Kulennoinen), LuPo (Luumäki), Purha (Inkeroinen) ja Otavan Viesti (Mikkeli).

Pelimäärä on edelleen 18 ja matkustus pysyy aika lailla samana viime kauteen verrattuna, kun Kotkan reissun tilalle tulee Hamina ja Simpeleen tilalle tulee Luumäki.

Muutokset joukkueisiin tapahtuivat seuraavalla tavalla. KyPa nousi suoraan Nelosen voittajana Kolmoseen ja SiU nousi täydennysmenettelyn kautta, kun Kakkosesta ei tippunut yhtään Kaakon alueen joukkuetta. Lappee JK tippui Neloseen Kolmosesta ja lopulta luopui sarjapaikastaan. HaPK/2 ja LuPo nousivat vitosesta lohkojensa voittajina, lopulta muiden kieltäytymisten kautta Nelosesta tippunut Otavan Viesti pääsi takaisin Neloseen täydennysmenettelyn kautta.

Sitten vielä eilen tuli ilouutisia valmennuspuoleltamme, eli Coach Pena jatkaa valmentajana!

Aleksi

Ensi viikon torstaina ei ole futsalia, kun sali on varattu Halloween juhliin. Maanantai-iltana on kuitenkin vapaata. Otetaanko siis futsal maanantaina 30.10. klo 19 vai 20?

Jukka

Ihan sama

Klo 20 buukattu.

Olli

Nyt odotellaan/selvitetään aikaa polven tähystykseen, joten toistaiseksi pois treenikuvioista.

Olli

Nyt on polvi operoitu (kierukkaa parsittiin takaisin paikalleen) ja sauvakävelyä nyt muutama viikko. Futiskuvioista poissa todennäköisesti ~4kk, jos paraneminen etenee odotetusti.

Toipumisia!

Aleksi

Olisiko innostusta käydä kokeilemassa yhteinen fysiikkatreeni 15.10. Voisalmen koulun kentällä? Jos saadaan kymmenkunta äijää, niin palautellessa voi pelata höynää kentän puolella. Ensi viikko menee työkiireissä vähän huti, mutta seuraavalle saisin jotain funtsittua fyssarivaimon avustuksella kasaan... Esim. kahvakuula, punttien nosto, juoksurata, kehonpainojumppa...

Sami

Ei ois yhtään huonompi idea. Porukassa saa varmasti paremmin itsestään irti fysiikkatreenissä. Ja tulisi tehtyä säännöllisesti, jos otettaisiin tavaksi? Terveisin: "Tulin juuri fyssarilta valittamasta helvetillistä alaselkä/pakara/takareisikipuja ja jumistusta". Fyssarin vastaus: "Ei siellä mitään si-nivel vammaa oo, keskikroppa on vaan liian heikko ja huonossa asennossa, ja pakarat+jalat vaan yksinkertasesti ihan tukossa".

Pentti

Kyllä olis hieno asia! Meillä on pelaajia joilla voima ja kehonhallinta kaipaisi varmasti parannusta.Iän myötä tämä asia varmasti vielä korostuu enemmän.Porukalla tämä olisi motivoivaa ja innostaisi myös itsenäiseen voiman hankintaan.Kannatan suuresti!